A király látogatása film letöltés online

admin 2013-05-24

A király látogatásaDráma, 2012

Rendező:
Roger Michell

Szereplők:
Bill Murray,
Laura Linney,
Samuel West,
Olivia Colman,
Elizabeth Marvel

 

 

Franklin Delano Roosevelt elnök (Bill Murray) 1939-ben arra készül, hogy egy hétvégére vendégül lássa Anglia királyát és királynőjét (Samuel West és Olivia Colman) a Roosevelt-rezidencián, és ezzel először kerülne sor arra, hogy egy hatalmon lévő angol uralkodó ellátogasson Amerikába. És mivel Anglia attól retteg, hogy hamarosan háborúba bocsátkozik Németországgal, a királyi udvar tagjai nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy Roosevelten keresztül amerikai támogatáshoz jutnak.
A közelgő nemzetközi válsághelyzet mellett azonban az elnök háza tája sem éppen békés, és felesége, Eleanor (Olivia Williams), édesanyja, Sara (Elizabeth Wilson), valamint titkárnője, Missy (Elizabeth Marvel) egyaránt fontos szerepet játszanak majd abban, hogy a hétvége igazán emlékezetesen sikerüljön.
Az elnök távoli unokatestvérét és egyúttal barátját jelentő Daisy (Laura Linney) nézőpontjából megismert hétvégén nem csupán két nagy nemzet lép különleges kapcsolatba egymással, hanem Daisy is sok mindent megtud a szerelem és barátság rejtélyes természetéről.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!