Egy nimfomán nő naplója (Diario de una nimfómania) film letöltés online

admin 2013-03-28

Egy nimfomán nő naplója(Diario de una nimfómania)dráma, életrajzi 2008

Írta, rendezte:
Christian Molina,Valérie Tasso

Szereplők:
Belén Fabra
Leonardo Sbaraglia
Llum Barrera
Geraldine Chaplin
Ángela Molina

 

 

Valerie egy szxuálisan túlfűtött fiatal lány, aki a nagymamáján kívül igazán senkivel sem tart kapcsolatot. A szüzességét 15 éves korában veszíti el és a nagyi látja el megfelelő tanácsokkal. Ezek birtokában Val nekivág a nagybetüs életnek, Barcelonába utazik.
Megélhetését biztosítandó Val elmegy néhány állásinterjúra. A rendező Jaime mellett állapodik meg, akibe életében először szerelmes lesz és akivel együtt utazgat mindaddig, amig egyszer a lány nem kezdi azt gondolni, hogy szüksége van egyfajta anyagi függetlenségre is. Közben a nagymama meghal, Val elveszíti egyetlen támaszát és bizalmasát. Val az anyagi függetlenedés érdekében felkeresi a divatház tulajdonosát, aki állást kínál neki. Amikor erről Jaime tudomást szerez a lány munkatársai előtt csúnya jelenetet rendez. Val és Jaime szakítanak. A lány egy hatalmas lelki válságon esik át. Amikor barátnője segítségével kimászik a gödörből elhatározza, hogy csillapíthatatlan szxuális vágya kielégítése érdekében munkahelyéül egy bordélyházat választ.
Munkát vállal és ott különböző emberekkel találkozik akik egyike-másika iránt a hivatalos kötelezettség teljesítése mellett, gyengédséget is érez. Törvényszerű, hogy ezeknek a kapcsolatoknak csalódás a vége.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!