Hajrá csajok 3. (Bring It On: All or Nothing) film letöltés online

admin 2013-02-14

hajra csajok 3Vígjáték 2006

Rendező:
Steve Rash

Főszereplők:
Hayden Panettiere
Solange Knowles
Gus Carr
Marcy Rylan
Jake McDorman

 

 

A Pacific Vista gimi pomponos szurkolócsapatának kapitánya, Britney az iskola egyik legnépszerűbb és legaktívabb tanulója. Nem csoda, hogy nagyot fordul vele a világ, amikor apja új munkahelye miatt elköltöznek, és másik iskolába íratják őt is. Az új suliban ő a kívülről jött idegen, akit eleinte mindenki hideg távolságtartással szemlél. Brit nem jön ki jól új osztálytársaival, és különösen komoly az ellentét közte és az új suli legnépszerűbb csaja – egyben a helyi pomponos szurkolócsapat kapitánya – Camille közt.
Britney azért nem adja fel olyan könnyen, és jelentkezik a helyi pompon-lányok közé. Alighogy felvételt nyert a csapatba, máris izgalmas megmérettetés előtt állnak a lányok: a fiatalok egyik kedvenc sztárja, Rihanna ugyanis pompon-lányokat keres új videoklippjéhez! Az a csapat ugrálhat majd Rihanna háta mögött a klippben, amelyik a legjobban szerepel egy városi bajnokságon! Most nincs helye feszültségnek, irigységnek és rosszmájúságnak a csapatban, csak a tehetség, a barátság és a bizalom számít!
A sikeres pompon-lányos sorozat harmadik részében a lányok ismét a legnépszerűbb mai előadók zenéire rázzák díszeiket. Rihanna mellett Gwen Stefani, Avril Lavigne, a Weezer, a Solange, és a főszereplő, Hayden Panettiere népszerű slágerei is felcsendülnek!

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!