Hideg csontok (Frágiles) film letöltés online

admin 2013-02-20

Hideg csontok (Frágiles)Horror,Thriller 2005

Rendező:
Jaume Balagueró

Főszereplők:
Gemma Jones
Richard Roxburgh
Calista Flockhart
Elena Anaya
Colin McFarlane

 

 

Egy ódon gyermekkórház bezárni kényszerül kapuit. A személyzet éppen elhagyni készül az épületet, mikor egy vasúti szerencsétlenség betegeinek elhelyezése miatt néhány napot mégis szolgálatban kell tölteniük. Amyt (Calista Flockhart), a fiatal amerikai nővért bízzák meg a feladattal, hogy legyen úrrá a helyzeten.
Amy hamarosan különös dolgot fedez fel a gyermekkórházban… a gyerekek idegesek és félnek. Valami felfoghatatlan, valami láthatatlan tartja őket rettegésben. Valami, vagy valaki – telve fájdalommal és gyűlölettel. A gyerekek csak “géplányként” emlegetik azt a láthatatlan lényt, aki a második emeleten lakozik, azon a szinten, amit negyven évvel ezelőtt bezártak, és a bejáratát is bedeszkázták.
A lény jelenléte egyre nyilvánvalóbb és agresszívebb. A kórház folyosóin, az árnyékban megbújva állandó félelemben tartja a gyerekeket… Ahhoz, hogy a titok végére járjon, és megvédje a gyerekeket, Amynek nemcsak saját félelmeivel kell szembe szállnia, de a kórház maradék személyzetével is, mert ők nem hajlandók tudomásul venni a nyilvánvaló igazságot, amely sokkal sötétebb, és jóval veszélyesebb, mint azt bárki gondolná…

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!