Star Wars 7: Az ébredő Erő film letöltés

admin 2016-04-09

sw7sci-fi 2015

rendező:
J.J. Abrams

szereplő(k):
Harrison Ford
Mark Hamill
Carrie Fisher
Peter Mayhew
Anthony Daniels

 

 

A klasszikus-trilógia után nagy kérdés volt, hogy miként is folyhatna tovább a történet. Regényformában több történet is megjelent, ámde Lucas a Jedi visszatér után 15 évvel egy előzmény-trilógiával folytatta a sorozatot, aminek a stílusa a rajongók egy nagy részét letörte. A Sithek bosszúja után a sorozat rajzfilmekkel bővült tovább, ami átkötőrészek voltak a II. és III. filmek közt.
2012-ben Lucas eladta a birodalmát a Disney-nek, ami kapásból a VII. epizód epizód hivatalos eljövetelét vonta maga után, ami egy új történetszálon fog tovább haladni. A rendezői széket J.J. Abrams foglalhatja el.

FILM LETÖLTÉSA film letöltéséhez kattints ide!HUKulcsszavak: Star Wars 7, Star Wars 7 letöltés, Star Wars 7 online, Star Wars 7 online film, Star Wars 7: Az ébredő Erő, Star Wars 7: Az ébredő Erő film online, Star Wars 7: Az ébredő Erő letöltés, Star Wars 7: Az ébredő Erő online, Star Wars 7: Az ébredő Erő online film, Star Wars 7: Az ébredő Erő teljes film, Star Wars: Az ébredő Erő letöltés, Star Wars: Az ébredő Erő online

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!